Utmärkelser

Svandansen

1a plats i kategorin kontroll i FujiFilms fototävling med motiveringen:  
Ordet kontroll kan betyda så många olika saker. För fotografen är det oftast en fråga om att ha kontroll på situationen och på kameran. Så att bilden faller på plats, när den dyker upp. Fotografen visar här att hon haft närvaro och kontroll, när hon fångade svanen på väg in för landning. Fångad precis i det där ögonblicket när fågeln tycks hänga kvar i luften, precis innan den tar mark. Både gracil och klumpig på samma gång. Läs mer om tävlingen

3e plats i kategorin rörelsen på fototävling.nu (945 tävlande bidrag)
Läs mer om bilden

3e plats i kategorin timing i Gallerix stora fototävling. (927 tävlande bidrag)

Jordnära kärlek

Jordnära kärlek utvald bland de 30 bästa i kategorin emotion i Meterophoto challenge  (ca 18 000 tävlande bidrag, ca 7000 i kategorin emotions)

3e plats i kategorin värme i fototävlingen Grand prix etapp 7 som anordnas av kamera&bild. Läs mer om tävlingen här

Pussgrisar

Pussgrisar 1a plats i föreningen KRAVs fototävling.

Badande golden

Badande golden 3e plats i Granngårdens fototävling. (980 tävlande bidrag)

Årets kvinnliga företagare 2016

På internationella kvinnodagen den 8 mars 2016 utsåg jag till årets kvinnliga företagare av Centerkvinnorna. 
Priset fick jag med motiveringen:"för att hon är en driven och kreativ företagare, en stark kvinna som är en förebild för oss alla" Klicka här för att läsa mer här

Årets djurskötare 2013

Genom Farmphoto säljer jag inte bara fototjänster utan även tjänster till lantbrukare. Jag har sedan 2011 jobbat som ladugårdsförman på Nygården i Hjo. I oktober 2013 blev jag utsedd till Årets djurskötare 2013 för mitt arbete på Nygården med motiveringen: ”Årets djurskötare 2013 har ett osedvanligt bra öga och intresse för hur djuren mår. Detta kombineras med en bra känsla för att skapa en arbetsmiljö som gör ladugården till en plats där såväl djur som människor trivs. På Nygården drivs ekologisk produktion för 125 kor där hon har haft stor del i gårdens och besättningens utveckling. Therese Eriksson är därför en mycket kompetent ladugårdsförman och är ytterst väl kvalificerad till att få utmärkelsen årets djurskötare 2013.”

Svansdansen

Therese Eriksson och Jeanette Löfgren fick motta sina respektive priser årets djurskötare och årets ungdomsdiplom. Prisutdelare var landsbygdsminister Eskil Erlandsson.

Jordnära kärlek
Pussgrisar
Badande golden

Webbutik

I webbutiken kan du enkelt beställa våra produkter såsom tavlor och vykort. Vill du se produkterna i verkligheten så är du välkommen att besöka oss i fotostudion i Hjo utanför Skövde. Bilderna går även att köpa i digitalt format.

Priser fotouppdrag

Här hittar du våra priser på fotouppdrag där du kan föreviga ditt barn, djur eller bröllop. Jag jobbar även som lantbruksfotograf mot företag. Fotostudion ligger i Hjo utanför Skövde, men tar på mig uppdrag i hela Sverige.

Boka mig

Boka en fotograf i Hjo utanför Skövde för fotouppdrag i naturliga miljöer eller i fotostudio. Föreviga dina barn, djur eller bröllopet med ett porträtt. Som lantbruksfotograf så erbjuder jag företag att köpa foton och uppdrag.

Gratis frakt i webbbutiken

Besök butiken