Om Farmphoto

- Din barn, porträtt, bröllop, djur, natur och lantbruksfotograf

Jag heter Therese Eriksson och driver fotoföretaget Farmphoto. 

Genom Farmphoto erbjuder jag dig möjligheten att föreviga viktiga stunder i ditt liv och de saker som berör dig. Jag fotar dig, ditt barn, ditt djur, ditt bröllop eller dop. 

Jag säljer fotouppdrag och bilder till lantbrukspress, annonser, väggkonst och marknadsföringsmaterial.

 I webbutiken har du möjlighet att köpa mina populäraste bilder i format som tavla eller vykort. Saknar du något motiv eller har du frågor om uppdrag, tveka inte att höra av dig!

Medlem hos
Fotograf Sverige
och
Barnfotograferna

Therese Eriksson

Webbutik

I webbutiken kan du enkelt beställa våra produkter såsom tavlor och vykort. Vill du se produkterna i verkligheten så är du välkommen att besöka oss i fotostudion i Hjo utanför Skövde. Bilderna går även att köpa i digitalt format.

Priser fotouppdrag

Här hittar du våra priser på fotouppdrag där du kan föreviga ditt barn, djur eller bröllop. Jag jobbar även som lantbruksfotograf mot företag. Fotostudion ligger i Hjo utanför Skövde, men tar på mig uppdrag i hela Sverige.

Boka mig

Boka en fotograf i Hjo utanför Skövde för fotouppdrag i naturliga miljöer eller i fotostudio. Föreviga dina barn, djur eller bröllopet med ett porträtt. Som lantbruksfotograf så erbjuder jag företag att köpa foton och uppdrag.

Gratis frakt i webbbutiken

Besök butiken