201512111449825725RarITfoV

Webbutik

I webbutiken kan du enkelt beställa våra produkter såsom tavlor och vykort. Vill du se produkterna i verkligheten så är du välkommen att besöka oss i fotostudion i Hjo utanför Skövde. Bilderna går även att köpa i digitalt format.

Priser fotouppdrag

Här hittar du våra priser på fotouppdrag där du kan föreviga ditt barn, djur eller bröllop. Jag jobbar även som lantbruksfotograf mot företag. Fotostudion ligger i Hjo utanför Skövde, men tar på mig uppdrag i hela Sverige.

Boka mig

Boka en fotograf i Hjo utanför Skövde för fotouppdrag i naturliga miljöer eller i fotostudio. Föreviga dina barn, djur eller bröllopet med ett porträtt. Som lantbruksfotograf så erbjuder jag företag att köpa foton och uppdrag.

Om Farmphoto

Din barn, porträtt, bröllop, djur, natur & lantbruksfotograf

Genom Farmphoto erbjuder jag dig möjligheten att föreviga viktiga stunder i ditt liv och de saker som berör dig. Jag fotar dig, ditt barn, ditt djur, ditt bröllop eller dop. Jag säljer fotouppdrag och bilder till lantbrukspress, annonser, väggkonst och marknadsföringsmaterial.

Boka mig

Referenser

Familjen Thelander

Jag har varit i flera omgångar hos Therese Eriksson på farmphoto och tagit parkort på mig och min sambo och även tagit med mina hundar för porträtt fotografering.

Jag vill varmt rekommendera Farmphoto. Det var ett trevligt bemötande, bra miljö. Både i studion och ute i naturen. Therese har verkligen förmågan och kreativiteten att hitta på bra miljöer och fånga varenda detalj och ögonblick i bilden.

Vi är jättenöjda med bilderna och imponerade att två hundar varav en valp kan fastna så bra på bild.

Se fler referenser

Gratis frakt i webbbutiken

Besök butiken