Utmärkelser

Svandansen

1a plats i kategorin kontroll i FujiFilms fototävling med motiveringen:  
Ordet kontroll kan betyda så många olika saker. För fotografen är det oftast en fråga om att ha kontroll på situationen och på kameran. Så att bilden faller på plats, när den dyker upp. Fotografen visar här att hon haft närvaro och kontroll, när hon fångade svanen på väg in för landning. Fångad precis i det där ögonblicket när fågeln tycks hänga kvar i luften, precis innan den tar mark. Både gracil och klumpig på samma gång. Läs mer om tävlingen

3e plats i kategorin rörelsen på fototävling.nu (945 tävlande bidrag)
Läs mer om bilden

3e plats i kategorin timing i Gallerix stora fototävling. (927 tävlande bidrag)

Jordnära kärlek

Jordnära kärlek utvald bland de 30 bästa i kategorin emotion i Meterophoto challenge  (ca 18 000 tävlande bidrag, ca 7000 i kategorin emotions)

3e plats i kategorin värme i fototävlingen Grand prix etapp 7 som anordnas av kamera&bild. Läs mer om tävlingen här

Pussgrisar

Pussgrisar 1a plats i föreningen KRAVs fototävling.

Badande golden

Badande golden 3e plats i Granngårdens fototävling. (980 tävlande bidrag)

Årets kvinnliga företagare 2016

På internationella kvinnodagen den 8 mars 2016 utsåg jag till årets kvinnliga företagare av Centerkvinnorna. 
Priset fick jag med motiveringen:"för att hon är en driven och kreativ företagare, en stark kvinna som är en förebild för oss alla" Klicka här för att läsa mer här

Årets djurskötare 2013

Genom Farmphoto säljer jag inte bara fototjänster utan även tjänster till lantbrukare. Jag har sedan 2011 jobbat som ladugårdsförman på Nygården i Hjo. I oktober 2013 blev jag utsedd till Årets djurskötare 2013 för mitt arbete på Nygården med motiveringen: ”Årets djurskötare 2013 har ett osedvanligt bra öga och intresse för hur djuren mår. Detta kombineras med en bra känsla för att skapa en arbetsmiljö som gör ladugården till en plats där såväl djur som människor trivs. På Nygården drivs ekologisk produktion för 125 kor där hon har haft stor del i gårdens och besättningens utveckling. Therese Eriksson är därför en mycket kompetent ladugårdsförman och är ytterst väl kvalificerad till att få utmärkelsen årets djurskötare 2013.”

Svansdansen

Therese Eriksson och Jeanette Löfgren fick motta sina respektive priser årets djurskötare och årets ungdomsdiplom. Prisutdelare var landsbygdsminister Eskil Erlandsson.

Jordnära kärlek
Pussgrisar
Badande golden

Om Farmphoto

Jag heter Therese Eriksson och driver fotoföretaget Farmphoto. Mitt stora intresse för djur, natur och lantbruk har lett mig till dagens verksamhet. Jag är specialiserad djur- och barnfotograf. Jag älskar att få fånga fina ögonblick med djur eller barn, och gärna också barn och djur tillsammans. Det är bland de vackraste motiv jag vet. Med mina bilder -ofta med ett lantligt signum -vill jag förmedla närvaro och beröra.

Pris, upplägg

Genom Farmphoto kan du föreviga viktiga stunder och företeelser som berör dig, både i vardag och fest. Jag fotograferar barn och djur, tar porträtt, förevigar speciella tillfällen såsom bröllop, nyfödda bebisar och dop. Jag säljer också bilder och fotouppdrag till företag samt tar bilder till reportage. Fotografering sker i naturliga miljöer.

Boka

Boka Farmphoto – Therese Eriksson – en fotograf med känsla för det naturliga som fångar ögonblicken i professionella bilder. Jag utgår från Svebråta Furulund på landet mellan Hjo och Skövde, strax söder om Tibro. Huvuddelen av fotouppdragen görs i Skaraborg, men jag fotograferar också gärna på andra platser. Vill du boka fotografering, köpa bilder eller har du frågor om uppdrag – tveka inte att höra av dig!

Gratis frakt i webbbutiken

Besök butiken