Bröllop

Med mina bilder vill jag förmedla närvaro och beröra. Jag vill att betraktaren ska ha en känsla av att vara där – i situationen och känslan och uppleva ögonblickets magi.

Vid bröllopsfotografering kan ni välja att föreviga hela eller delar av bröllopet. Ni kan välja det paket som passar för just er. I god tid före den stora dagen träffas vi på den eller de platser där ni vill ta bilder. Vi går igenom vad ni önskar, och hur vi ska lägga upp fotograferingen.

I priset ingår leverans av minst 30 digitala bilder i snitt per timme från fotograferingen. De digitala bilderna som ingår i paketen levereras i höghupplöst format med fri användningsrätt.

Resa till och från fotograferingen ingår inom 5 mil från Hjo, vid längre resa tillkommer 45:-/mil.


Pris paket:

Brons
2 timmars sammanhängande fotografering. Minst 60 digitala bilder levereras från fotograferingen.
9000:-

Silver
3 timmars sammanhängande fotografering. Minst 90 digitala bilder levereras från fotograferingen.
13 000:-

Guld
Halvdag
6 timmars sammanhängande fotografering. Minst 180 digitala bilder levereras från fotograferingen.
23 000:-

Platina
Heldag
12-14 timmars sammanhängande fotografering. Minst 500 digitala bilder levereras från fotograferingen.
30 000:-

Vigsel

Tillbaka

Djurfotograf

Jag är specialiserad djurfotograf, och tar bilder av både sällskapsdjur och lantbrukets djur. Jag älskar att få fånga och förmedla unika ögonblick med djur – gärna också barn och djur tillsammans. Det är bland de vackraste motiv jag vet.

Företag/Lantbruk

Jag är lantbruksfotograf, och har också mångårig erfarenhet av praktiskt lantbruk. Beställaren kan känna sig trygg med att jag är väl förtrogen med lantbrukets miljöer och har aktuell kunskap om olika driftsformer och skiftande förutsättningar.

Bröllop

Med mina bilder vill jag förmedla närvaro och beröra. Jag vill att betraktaren ska ha en känsla av att vara där – i situationen och känslan och uppleva ögonblickets magi. Vid bröllopsfotografering kan ni välja att föreviga hela eller delar av bröllopet.

Fotokonst med jordnära bilder.

Besök webbutiken