Lantbruk och företag

Jag är specialiserad lantbruksfotograf, och har också mångårig erfarenhet av praktiskt lantbruk. Beställaren kan känna sig trygg med att jag är väl förtrogen med lantbrukets miljöer och har aktuell kunskap om olika driftsformer och skiftande förutsättningar.

Jag fotograferar specifika bilder från företag och lantbruk anpassade efter beställarens önskemål. Jag har stort kontaktnät inom branschen och kan ordna de flesta motiv.

Jag säljer också bilder till reportage, informationsmaterial och marknadsföring.

Fält och maskiner

Tillbaka

Referens

Therese fångar känsla och budskap i sina bilder. Hon förstår vad kunden vill lyfta i bilderna och kan med sin erfarenhet och kreativitet omsätta det i praktiken. Dessutom är Therese glad, engagerad och har bra idéer som lyfter slutresultatet. Vi är mycket nöjda med bilderna och samarbetet!


Djurfotograf

Jag är specialiserad djurfotograf, och tar bilder av både sällskapsdjur och lantbrukets djur. Jag älskar att få fånga och förmedla unika ögonblick med djur – gärna också barn och djur tillsammans. Det är bland de vackraste motiv jag vet.

Företag/Lantbruk

Jag är lantbruksfotograf, och har också mångårig erfarenhet av praktiskt lantbruk. Beställaren kan känna sig trygg med att jag är väl förtrogen med lantbrukets miljöer och har aktuell kunskap om olika driftsformer och skiftande förutsättningar.

Bröllop

Med mina bilder vill jag förmedla närvaro och beröra. Jag vill att betraktaren ska ha en känsla av att vara där – i situationen och känslan och uppleva ögonblickets magi. Vid bröllopsfotografering kan ni välja att föreviga hela eller delar av bröllopet.

Fotokonst med jordnära bilder.

Besök webbutiken