Priser och upplägg

Jag fotograferar utomhus i olika miljöer. Jag fotograferar också gärna på din egen favoritplats. Allt efter kundens önskemål. Jag har ett stort urval av rekvisita, som ni kan välja bland vid fotograferingen, och många förslag till kreativa miljöer.

Leverans

Bilderna levereras till er i ett webbalbum efter ca 1 vecka. Ni kan i lugn och ro välja ut de bilder som ni vill köpa. 

Barn, djur och familjer

Jag är specialiserad djur- och barnfotograf. Jag älskar att få fånga fina ögonblick med djur eller barn, och gärna också barn och djur tillsammans. Det är bland de vackraste motiv jag vet. Genom att skapa en trygg situation utan stress vill jag få fram det naturliga och äkta i bilderna. Fotograferingen får ske på barnens och/eller djurens villkor, och får ta den tid det tar. Oftast är dock alla inblandade nöjda – och trötta – efter ca en timme.
Pris:
Fotografering 500:-
Digital bild 400:- 
Alla bilder från fotograferingen digitalt 5000:-
Fotoprodukter/framkallningar, pris beroende på storlek och material.

Porträtt

Jag fotograferar porträtt av både små och stora, enstaka personer eller gruppbilder
Pris:
Fotografering 500:-
Digital bild 400:-
Alla bilder från fotograferingen digitalt 5000:-
Fotoprodukter/framkallningar, pris beroende på storlek och material.

Bröllop

Vid bröllopsfotografering kan ni välja det paket som passar för just er. I god tid före den stora dagen träffas vi på den eller de platser där ni vill ta bilder. Vi går igenom vad ni önskar, och hur vi ska lägga upp fotograferingen.

I priset ingår leverans av minst 30 digitala bilder i snitt per timme från fotograferingen. De digitala bilderna som ingår i paketen leverers i höghupplöst format med fri användningsrätt.

Resa till och från fotograferingen ingår inom 5 mil från Hjo, vid längre resa tillkommer 45:-/mil.


Pris paket:

Brons
2 timmars sammanhängande fotografering. Minst 60 digitala bilder levereras från fotograferingen.
9000:-

Silver
3 timmars sammanhängande fotografering. Minst 90 digitala bilder levereras från fotograferingen.
13 000:-

Guld
Halvdag
6 timmars sammanhängande fotografering. Minst 180 digitala bilder levereras från fotograferingen. 
23 000:-

Platina
Heldag 
12-14 timmars sammanhängande fotografering. Minst 500 digitala bilder levereras från fotograferingen. 
30 000:-

Kontakta mig gärna för att få fördelaktiga prisförslag där ni kan välja till produkter som tackkort, fotobok, printar, tavlor etc. 
Dop och andra viktiga tillfällen

Dop och andra minnesvärda tillfällen är alltid lika fint att få föreviga med kameran. Jag anpassar fotograferingen efter era önskemål, och vi diskuterar ett lämpligt alternativ i förväg.
Pris:
Fotografering 500:-
Digital bild 400:-
Alla bilder från fotograferingen digitalt 5000:-
Fooprodukter/framkallningar, pris beroende på storlek och material.

Marknadsföringsmaterial

Pris efter överenskommelse

Reportage

Boka gärna mig som fotograf och/eller skribent till ditt reportage.
Pris efter överenskommelse

Övrigt

Jag utvecklar hela tiden mitt fotograferande till nya spännande områden. Hör av dig om du vill diskutera ett speciellt fototillfälle. Pris efter överenskommelse.


Kontaktuppgifter

Therese Eriksson
073 918 76 34
info@farmphoto.se

Skicka meddelande

Om Farmphoto

Jag heter Therese Eriksson och driver fotoföretaget Farmphoto. Mitt stora intresse för djur, natur och lantbruk har lett mig till dagens verksamhet. Jag är specialiserad djur- och barnfotograf. Jag älskar att få fånga fina ögonblick med djur eller barn, och gärna också barn och djur tillsammans. Det är bland de vackraste motiv jag vet. Med mina bilder -ofta med ett lantligt signum -vill jag förmedla närvaro och beröra.

Pris, upplägg

Genom Farmphoto kan du föreviga viktiga stunder och företeelser som berör dig, både i vardag och fest. Jag fotograferar barn och djur, tar porträtt, förevigar speciella tillfällen såsom bröllop, nyfödda bebisar och dop. Jag säljer också bilder och fotouppdrag till företag samt tar bilder till reportage. Fotografering sker i naturliga miljöer.

Boka

Boka Farmphoto – Therese Eriksson – en fotograf med känsla för det naturliga som fångar ögonblicken i professionella bilder. Jag utgår från Svebråta Furulund på landet mellan Hjo och Skövde, strax söder om Tibro. Huvuddelen av fotouppdragen görs i Skaraborg, men jag fotograferar också gärna på andra platser. Vill du boka fotografering, köpa bilder eller har du frågor om uppdrag – tveka inte att höra av dig!

Gratis frakt i webbbutiken

Besök butiken