Webbutik

I webbutiken kan du enkelt beställa Farmphotos mest populära bilder i en mängd olika format – såsom vykort, bilder på fotopapper och canvastavlor. Bilder går även att köpa i digitalt format. Klicka på texten nedan för att komma till webbutiken. 

TILL WEBBUTIKEN 

Vill du se produkterna i verkligheten är du välkommen att besöka fotostudion. Öppettider efter överenskommelse. Det finns möjlighet att köpa presentkort på fotografering – en alltid lika uppskattad present. Presentkorten beställer du genom att kontakta mig. 


Om Farmphoto

Jag heter Therese Eriksson och driver fotoföretaget Farmphoto. Mitt stora intresse för djur, natur och lantbruk har lett mig till dagens verksamhet. Jag är specialiserad djur- och barnfotograf. Jag älskar att få fånga fina ögonblick med djur eller barn, och gärna också barn och djur tillsammans. Det är bland de vackraste motiv jag vet. Med mina bilder -ofta med ett lantligt signum -vill jag förmedla närvaro och beröra.

Pris, upplägg

Genom Farmphoto kan du föreviga viktiga stunder och företeelser som berör dig, både i vardag och fest. Jag fotograferar barn och djur, tar porträtt, förevigar speciella tillfällen såsom bröllop, nyfödda bebisar och dop. Jag säljer också bilder och fotouppdrag till företag samt tar bilder till reportage. Fotografering sker i fotostudio, i omgivande naturliga miljöer eller på den plats du önskar.

Boka

Boka Farmphoto – Therese Eriksson – en fotograf med känsla för det naturliga som fångar ögonblicken i professionella bilder. Fotostudion ligger i Furulund Svebråta på landet mellan Hjo och Skövde, strax söder om Tibro. Huvuddelen av fotouppdragen görs i Skaraborg, men jag fotograferar också gärna på andra platser. Vill du boka fotografering, köpa bilder eller har du frågor om uppdrag – tveka inte att höra av dig!

Gratis frakt i webbbutiken

Besök butiken