Webbutik

I webbutiken kan du enkelt beställa Farmphotos mest populära bilder i en mängd olika format – såsom vykort, bilder på fotopapper och canvastavlor. Bilder går även att köpa i digitalt format. Klicka på texten nedan för att komma till webbutiken. 

TILL WEBBUTIKEN 

Vill du se produkterna i verkligheten är du välkommen att besöka fotostudion. Öppettider efter överenskommelse. Det finns möjlighet att köpa presentkort på fotografering – en alltid lika uppskattad present. Presentkorten beställer du genom att kontakta mig. 


Djurfotograf

Jag är specialiserad djurfotograf, och tar bilder av både sällskapsdjur och lantbrukets djur. Jag älskar att få fånga och förmedla unika ögonblick med djur – gärna också barn och djur tillsammans. Det är bland de vackraste motiv jag vet.

Företag/Lantbruk

Jag är lantbruksfotograf, och har också mångårig erfarenhet av praktiskt lantbruk. Beställaren kan känna sig trygg med att jag är väl förtrogen med lantbrukets miljöer och har aktuell kunskap om olika driftsformer och skiftande förutsättningar.

Bröllop

Med mina bilder vill jag förmedla närvaro och beröra. Jag vill att betraktaren ska ha en känsla av att vara där – i situationen och känslan och uppleva ögonblickets magi. Vid bröllopsfotografering kan ni välja att föreviga hela eller delar av bröllopet.

Fotokonst med jordnära bilder.

Besök webbutiken