Referenser

Familjen Sävström

Med Thereses närvaro och hennes kärlek till barn så kan fotograferingen inte gå fel!!!!

Hon fångar barnens uppmärksamhet med glada tillrop, leksaker och figurer på kameralinsen.

Vi är jättenöjda med fotograferingen och rekommederar alla att fota sina barn hos Therese på Farmphoto!

Marina Sävström

Familjen Lindman

Vi tillbringade några timmar ihop med Therese när hon fotade våra barn.

Det jag var imponerad av var att hon aldrig var stressad eller tyckte det var jobbigt med att fota tre barn, det är ju också tre viljor plus min!

Barnen fick ha roligt! Tyckte de det var roligt att hoppa från en sten så fick de det. Flera ställen där de blev fotade var deras idé! Therese gjorde ett fantastiskt jobb!

Jag kände mig helt säker med Therese även i kohagen där vi var och fotade. Att förmedla ett sådant lugn till barnen och oss föräldrar när det kommer en hel jord med kor, så vi fick kort med barnen mitt bland korna!

Vi fick precis vad vi ville underbara kort ute i naturen plus att de blev levande med korna!

Sofia Lindman

Familjen Beckne

Therese har fotat vår familj med tre livliga barn.

Hon har ett stort tålamod och gör allt för att barnen ska vara nöjda och glada. Hon låter allt ske i barnens takt och tar en paus när det blir för jobbigt för barnet.

Vi är jättenöjda både med fotograferingen och bilderna:)

Jenny Beckne

Sandra Thelander

Jag har varit i flera omgångar hos Therese Eriksson på farmphoto och tagit parkort på mig och min sambo och även tagit med mina hundar för porträtt fotografering.

Jag vill varmt rekommendera Farmphoto. Det var ett trevligt bemötande, bra miljö. Både i studion och ute i naturen.

Therese har verkligen förmågan och kreativiteten att hitta på bra miljöer och fånga varenda detalj och ögonblick i bilden.

Vi är jättenöjda med bilderna och imponerade att två hundar varav en valp kan fastna så bra på bild.

Sandra Thelander

Jonas, Sara och Emma

Vi är väldigt nöjda med fotograferingen hos Therese.

Bilderna blev levande och det fanns möjlighet till både studio- och lantlig miljö.

Therese är flexibel och kommer med bra idéer kring fotograferingen.

Sara, Jonas och Emma

Inger Aamodt

Superbra fotograf. Fotat mina hundar både inne och ute. Så nöjd

Maria Thom

Härlig stund tillbringades tillsammans med Therese, denna glada duktiga fotograf, som lockade fram det allra bästa ur min barnaskara!!

Vill du lämna en referens eller vill du veta mer om fotouppdrag eller fotoprodukter? Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så fort jag kan!

Skicka meddelande

Om Farmphoto

Jag heter Therese Eriksson och driver fotoföretaget Farmphoto. Mitt stora intresse för djur, natur och lantbruk har lett mig till dagens verksamhet. Jag är specialiserad djur- och barnfotograf. Jag älskar att få fånga fina ögonblick med djur eller barn, och gärna också barn och djur tillsammans. Det är bland de vackraste motiv jag vet. Med mina bilder -ofta med ett lantligt signum -vill jag förmedla närvaro och beröra.

Pris, upplägg

Genom Farmphoto kan du föreviga viktiga stunder och företeelser som berör dig, både i vardag och fest. Jag fotograferar barn och djur, tar porträtt, förevigar speciella tillfällen såsom bröllop, nyfödda bebisar och dop. Jag säljer också bilder och fotouppdrag till företag samt tar bilder till reportage. Fotografering sker i naturliga miljöer.

Boka

Boka Farmphoto – Therese Eriksson – en fotograf med känsla för det naturliga som fångar ögonblicken i professionella bilder. Jag utgår från Svebråta Furulund på landet mellan Hjo och Skövde, strax söder om Tibro. Huvuddelen av fotouppdragen görs i Skaraborg, men jag fotograferar också gärna på andra platser. Vill du boka fotografering, köpa bilder eller har du frågor om uppdrag – tveka inte att höra av dig!

Gratis frakt i webbbutiken

Besök butiken