3red

Djurfotograf

Jag är specialiserad djurfotograf, och tar bilder av både sällskapsdjur och lantbrukets djur. Jag älskar att få fånga och förmedla unika ögonblick med djur – gärna också barn och djur tillsammans. Det är bland de vackraste motiv jag vet.

Företag/Lantbruk

Jag är lantbruksfotograf, och har också mångårig erfarenhet av praktiskt lantbruk. Beställaren kan känna sig trygg med att jag är väl förtrogen med lantbrukets miljöer och har aktuell kunskap om olika driftsformer och skiftande förutsättningar.

Bröllop

Med mina bilder vill jag förmedla närvaro och beröra. Jag vill att betraktaren ska ha en känsla av att vara där – i situationen och känslan och uppleva ögonblickets magi. Vid bröllopsfotografering kan ni välja att föreviga hela eller delar av bröllopet.

Välkommen till Farmphoto

Jag heter Therese Eriksson och driver fotoföretaget Farmphoto. Mitt stora intresse för djur, natur och lantbruk har lett mig till dagens verksamhet. Jag är specialicerad djur - och lantbruksfotograf, men förevigar också speciella tillfällen som bröllop.

Jag säljer också bilder och fotouppdrag till företag samt tar bilder till reportage och informations- och reklammaterial. Jag har gedigen erfarenhet och kunskap om praktiskt lantbruk. Genom ett stort kontaktnät inom branschen kan jag ordna bilder enligt de flesta önskemål. 

Jag älskar att fånga fina ögonblick och vackra miljöer genom kameralinsen. Men mina bilder -med ett lantligt signum- vill jag beröra och förmedla närvaro och känsla.

Jag utgår från en gård mellan Hjo och Skövde, strax söder om Tibro. Huvuddelen av fotouppdragen görs i Skaraborg, men jag fotograferar också gärna på andra platser. Vill du boka en fotogragering, köpa bilder eller har några frågor om pris eller uppdrag -tveka inte att höra av dig!
Kontakta mig

Referens

Jag har varit i flera omgångar hos Therese Eriksson på farmphoto och tagit parkort på mig och min sambo och även tagit med mina hundar för porträtt fotografering. Jag vill varmt rekommendera Farmphoto. Det var ett trevligt bemötande, bra miljö. Therese har verkligen förmågan och kreativiteten att hitta på bra miljöer och fånga varenda detalj och ögonblick i bilden.

Vi är jättenöjda med bilderna och imponerade att två hundar varav en valp kan fastna så bra på bild.


Fotokonst med jordnära bilder.

Besök webbutiken